مقالات

برخی از کارها هستند که باعث اتلاف وقت می‌شوند و اکثراً در زمان‌های پربازده روز و در اوج مطالعه و درس خواندن که گیرایی، بسیار مطلوب است به اوقات تلف‌شده تبدیل می‌شوند؛ مانند استفاده از تلفن همراه، رایانه، تماشا کردن برنامه‌های تلویزیون یا بیرون رفتن با دوستان و …

·       گاه هنگام مطالعه بدون این‌که بخواهید تلفن شما زنگ می‌خورد یا پیامی برای‌تان می‌آید و باعث می‌شود مقداری از زمان خود را برای پاسخ به مخاطبتان از دست دهید. توصیه می‌شود زمانی را که برای مطالعه در نظر می گیرید فقط و فقط به این کار اختصاص دهید و حتی‌الامکان تلفن همراه خود را خاموش کرده و از دسترس خود خارج کنید؛ زیرا گاه برخی از این ارتباطات بسیار طولانی می‌شود و زمان زیادی از وقت مفیدتان را بخصوص در این بازه زمانی بسیار مهم و سرنوشت ساز به هدر می‌دهد.

·       حتماً تا کنون برای‌تان پیش آمده که در چند دقیقه‌ای که برای استراحت‌تان در نظر گرفته‌اید به سراغ تلویزیون رفته‌اید و ناگهان متوجه شده‌اید که ناخودآگاه بیش از آن‌چه برای استراحت در نظر داشتید، از دست داده‌اید. ضمناً نگاه کردن به صفحه‌ی تلویزیون یا مانیتور رایانه و… باعث خسته شدن چشم‌ها می‌شود، ذهن شما را درگیر می‌کند و بازده کار شما را پایین می‌آورد. پس سعی کنید تحت هیچ شرایطی بین زمان‌های مطالعه به  سراغ وسایل یادشده نروید.

·       باید اراده و توان لازم را داشته باشید که به برنامه‌ی خود عمل کنید و اگر پیشنهاد دوست‌تان برای بیرون رفتن یا هر کار دیگری طبق برنامه‌ریزی شما نبود و در کارتان خلل ایجاد می‌کرد آن را رد کنید؛ زیرا به هم خوردن برنامه و عدم تحقق آن باعث کاهش نظم ذهنی شما می‌شود و به تدریج به شما این حس را القا می‌کند که توانایی اجرای برنامه‌های خود را ندارید. تا آن‌جا که می‌توانید برای بهره‌برداری بیش‌تر از زمانی که در اختیار دارید به اصلاحاتی در نوع خواندن خود بپردازید:

بهتر است با چشم‌ها درس بخوانید؛ یعنی به جای این‌که زیر لب یا برعکس، مطالب را با صدای بلند تکرار کنید فقط با چشم‌ها به خواندن مطالب بپردازید؛ وقتی چشم‌ها مطالب را وارد ذهن شما کنند فقط چشم‌ها مستقیماً درگیر می‌شوند و این فرایند سریع‌تر و بهتر انجام می‌گیرد ولی در صورت تکرار مطالب زیر لب، به جز چشم‌ها، بدن شما باید برای حرکت لب‌ها نیز انرژی صرف می‌کند و هم‌چنین در صورت تکرار با صدای بلند گوش‌ها نیز به این مجموعه اضافه می‌شوند و به طور طبیعی انرژی بیش‌تری مصرف می‌شود و بدن کار بیش‌تری را باید انجام دهد.

مغز انسان نیز با اضافه شدن کارهایی که باید دستور انجام آن را به بدن ارسال کند به طور طبیعی کارایی و بازدهی‌اش کاهش می‌یابد و در نتیجه تسلط و تمرکز فرد نیز تا اندازه‌ای کاسته می‌شود.

مشاوره نحصیلی رایگان,کنکور,مهندس مسعودی٬ استاد٬انتشارات گیلنا٬کنکور٬ کنکور آسان است٬ کنکور اسان٬ کنکور اسان است٬ کنکور برتر٬ کنکور نیوز٬ کنکورآسان,درس خواندن آسان است

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم ) نکات طلایی مطالعه برای کنکور – بهترین روش نشستن برای درس خواندن یکی دیگر از نکات مطالعه برای کنکور، بهترین روش نشستن برای درس خواندن می باشد. نشستن صحیح هنگام مطالعه برای همه داوطلبان به ویژه افرادی که زیاد مطالعه می …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم ) کیفیت هوای تنفسی: کیفیت هوای تنفسی مکان مطالعه برای کنکور، هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است. تنفس در اتاق در بسته که هوا به قدر کافی در آنجا وجود ندارد، باعث …

تماس تلفنی