معرفی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی

اخبار

زیست شناسی سلولی و مولکولی

 

تعریف

زیست شناسی سلولی و مولکولی – در زیست شناسی سلولی و مولکولی، سلول به عنوان واحد بنیادی تشکیل دهنده­ی حیات مورد مطالعه قرار می­گیرد و نقش مهمترین ملکول­های آن DNA، RNA و پروتئین­ها و روند پروتئن سازی بررسی می­شود. رشته سلولی ملکولی در زیست شناسی مدرن از جایگاه ویژه و ممتازی برخورداری است و این رشته است که محققین زبده را برای کار در تحقیقات مربوطه در حوزه­های مختلف پزشکی، بیوشیمی، ژنتیک، بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، اصلاح نباتات، شیلات و دام و نظایر آن تربیت می­کند.

 

توانایی

در گرایش­های مختلف زیست شناسی سلولی و مولکولی باید علاقه­مند بود و صبر و پشتکار داشت تا بتوان طعم شیرین موفقیت را چشید. همچنین دانشجو باید حافظه خوبی داشته و در دروس شیمی، ریاضی و فیزیک قوی باشد و در نهایت لازم است که به کارهای آزمایشگاهی علاقه­مند باشد. برای مثال یکی از کارهایی که به طور معمول در آزمایشگاه علوم سلولی و مولکولی انجام می­گیرد، استخراج RNA از یک بافت است که حداقل زمان لازم برای این کار ۵ ساعت می­باشد.

 

 

دروس تخصصی

 

زیست شناسی سلولی و مولکولی

گرایش­های (کارشناسی):

این رشته در کارشناسی فاقد گرایش است.

مقاطع بالاتر:

گرایش­های ارشد: زیست شناسی سلولی و مولکولی، زیست فناوری (گرایش­های میکروبی، مولکولی، صنعت و محیط زیست، دریا)، ژنتیک، میکروبیولوژی (گرایش­های میکروبهای بیماری­زا، صنعتی، محیطی) ، بیوشیمی، بیوفیزیک، زیست فناوری گرایش میکروبی، ریززیست فناوری، اخلاق زیستی، اموزش زیست شناسی، نانوبیوممتیک (نانو زیست الهام)

 

گرایش­های دکتری: زیست شناسی سلولی و مولکولی، بیوشیمی، ژنتیک مولکولی، میکروبیولوژی، بیوفیزیک، زیست فناوری میکروبی، ریززیست فناوری (نانو بیوتکنولوژی )

 

موقعیت شغلی

امکان فعالیت در :

الف) مراکز تحقیقاتی مانند انستیتوپاستور، مرکز تحقیقات ژنتیک، مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک و مراکز تحقیقاتی دانشگاهی.

ب) ایجاد شرکت خصوصی سازنده مواد اولیه آزمایشگاه­های علوم سلولی و مولکولی.

برای موفقیت در کنکور با تدریس حرفه ای اساتید برتر کشور و کنکور آسان است

همراه باشید

استاد احمدی ، مهندس امیر مسعودی ، مهندس عارف ربیعیان ، دکتر مهدی شیخی

جهت دریافت مشاوره و برنامه ریزی درسی در تعطیلات نوروز با شماره های

۴۰ ۹۶ ۴۰ ۶۶ – ۰۲۱

تماس بگیرید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم ) نکات طلایی مطالعه برای کنکور – بهترین روش نشستن برای درس خواندن یکی دیگر از نکات مطالعه برای کنکور، بهترین روش نشستن برای درس خواندن می باشد. نشستن صحیح هنگام مطالعه برای همه داوطلبان به ویژه افرادی که زیاد مطالعه می …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم ) کیفیت هوای تنفسی: کیفیت هوای تنفسی مکان مطالعه برای کنکور، هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است. تنفس در اتاق در بسته که هوا به قدر کافی در آنجا وجود ندارد، باعث …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش اول )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش اول ) یکی از سوالاتی که ذهن اکثر داوطلبان کنکور را درگیر کرده است، این است که چطور برای کنکور درس بخوانند تا بهترین نتیجه را بگیرند. داوطلبان باید توجه داشته باشند که برای رسیدن به نتیجه دلخواه، بعد از یک برنامه منظم …

تماس تلفنی