اسلایدشو

آگاهی از تعداد سؤالات و زمان اختصاص داده شده به آن ها در کنکور سراسری برای هر داوطلب اهمیت ویژه ای دارد با در اختیار داشتن این اطلاعات به نحوه بهتری می توان مدیریت زمان را در جلسه ی کنکور به کار بست …

و از وقت خود به طور مطلوب استفاده نمود. یکی از مشکلات رایجی که بسیاری از داوطلبان با آن روبرو هستند این است که بیشتر وقت خود را روی سوالات دروس ابتدای آزمون می گذراند و وقتی به سوال های دروس پایانی می رسند تازه متوجه می شوند که فرصت خیلی کمی در اختیار دارند به همین خاطر مجبورمی شوند که بر سرعت پاسخ گویی به سوالات بیافزایند. این کار باعث کاهش دقت آن ها می شود و میزان اشتباه و خطا را در پاسخ گویی به سوالات افزایش می دهد.

در بسیاری از موارد داوطلب، دروس پایانی را نیز به خوبی مطالعه کرده است و ساعتها وقت صرف آن ها نموده است، اما به دلیل عدم توجه به گذشت زمان در جلسه آزمون، زمان کافی برای پاسخ گویی به سوالات آن ها را پیدا نمی کند و بدین ترتیب نتیجه ی زحمت و تلاش او از بین می رود.در این مقاله تلاش کرده ایم تا تکنیک دو مرحله ای (دو خودکاری) را به شما عزیزان آموزش دهیم تا بدین وسیله بتوانید سرعت عمل خود را افزایش دهید و به نحو بهتری از زمان‌های اختصاص داده شده در جلسه کنکور استفاده کنید. تکنیک تست زنی دو خودکاریفرض کنید می خواهید به 25 سوال تستی زبان انگلیسی به صورت تمرینی در منزل پاسخ بدهید تا آمادگی درسی خود را افزایش دهید. اگر بخواهید از میزان سرعت عمل و معلومات خود آگاه شوید بهتر است از تکنیک دو مرحله ای استفاده کنید. قبل از هر چیز باید بدانید که زمان اختصاص داده شده برای پاسخ گویی به سوالات مذکور چقدر است؟ بطور کلی میانگین زمان پاسخ گویی به هر سوال عمومی 45 ثانیه است. پس اگر بخواهید کل زمان را برای 25 سوال عمومی حساب کنید باید به شیوه ی زیر عمل نمایید. 
 زمان پاسخ گویی به هر سوال × تعداد سوال = کل زمان 
 کل زمان به ثانیه ″1125= 45 × 25

            اگر عدد مذکور (یعنی 1125 ثانیه) را بر 60 تقسیم کنید زمان مذکور به دقیقه تبدیل خواهد شد. 
 یعنی حدوداً 19 دقیقه    75/18 = 60 ÷ ″1125

 پس برای پاسخ گویی به 25 سوال عمومی در کنکور سراسری حدود 19 دقیقه زمان در اختیار دارید. (البته سازمان سنجش زمان های پیشنهادیی را برای پاسخ گویی به هر درس در ابتدای دفترچه های پرسشنامه ی عمومی و اختصاصی درج می کند اما در این جا ما زمان واقعی که داوطلبان با آن مواجه هستند را مورد توجه قرار داده ایم.)حالا می توانید شروع به پاسخ گویی به سوالات مذکور کنید. بعد از این که زمان مذکور (19 دقیقه) به پایان رسید، بدون توجه به اتمام زمان، با مداد و یا خودکار دیگری (رنگ آن متفاوت باشد) به مابقی سوالات پاسخ دهید. وقتی کار شما تمام شد به ساعت نگاه کنید و ببینید که چقدر زمان صرف پاسخ گویی به سوالات کرده اید.فرض کنید 27 دقیقه طول کشیده است تا به کلیه سوالات پاسخ دهید به این ترتیب شما 8 دقیقه عقب تر از زمان مورد نظر هستید و به عبارت بهتر 8 دقیقه کندتر عمل کرده اید.این محاسبه را شما می توانید به شکل زیر محاسبه کنید. 
 زمان تعیین شده – زمان پاسخ گویی به کل سوالات = کندی عمل 
 8= 19-27 

 برای اینکه عملکرد خود را بهتر مورد بررسی قرار دهید درصد پاسخ گویی (نمره خام) را در دو مرحله محاسبه کنید چون شما از دو رنگ متفاوت برای پاسخ گویی استفاده کرده اید به راحتی می توانید این کار را انجام دهید. فرض کنید که مرحله اول از 25 سوال به 12 سوال درست و به 4 سوال غلط پاسخ داده اید.برای محاسبه از فرمول زیر استفاده می کنیم. 
 فرمول محاسبه درصد یا نمره خام 
     [3تعداد کل تست ها / تعداد پاسخ های نادرست – ( تعداد پاسخ های درست × 3)]                          

 
درصد بدست آمده در این مرحله :
  [ 36 – 4 / 75 ]× 100= [32/75]×100= 66/42
و در مرحله دوم از 25 سوال به 17 سوال درست و به 5 سوال پاسخ غلط داده اید.  /5-(3×17] 25× 3 ]×100 = 33/61پس توانایی پاسخ گویی شما 33/61 درصد است نه 66/42 این اختلاف نتیجه
(67/18= 66/42-33/61)‌ به سرعت عمل شما مربوط می شود نه معلومات شما. بنابراین باید سرعت عمل خود را افزایش دهید تا به زمان مطلوب برسید. البته به مطالعه ی بیشتر هم نیاز دارید چون به تعدادی از سوالات نیز پاسخ نادرست داده اید. بنابراین به احتمال زیاد در برخی از مباحث مشکل دارید و باید بیشتر کار کنید. سعی کنید وقتی که تست می زنید با هر دو شیوه نمره ی خام خود را محاسبه نمایید و تلاش نمایید تا اختلاف آن را به حداقل برسانید و سرعت عمل و معلوماتخود را افزایش دهید.               «با افزایش سرعت عمل در پاسخگویی به سوالات از به هدر رفتن معلومات خود جلوگیری کنید.»  امیدواریم با مطالعه دقیق این مقاله و بکار بردن شیوه مذکور هر روز بر میزان معلومات و سرعت عمل خود بیافزایید تا در جلسه کنکور با کمبود وقت مواجه نشوید. ان شاء ا.

شماره تماس جهت مشاوره رایگان کنکور : 09127523889 آزمون برتر مهندس مسعودی استاد انتشارات گیلنا درس خواندن آسان است سایت رسمی انتشارات گیلنا سایت رسمی کنکو سایت رسمی کنکور اسان سایت رسمی کنکور اسان است طعم مطالعه طعم مطالعه با لذت مشاوره نحصیلی رایگان مشاوره کنکور مقالات کنکور مقالات کنکوری وبسایت رسمی انتشارت گیلنا وبسایت رسمی کنکور وبسایت رسمی کنکور اسان وبسایت رسمی کنکوراسان است کنکور کنکور آسان کنکور آسان است کنکور اسان کنکور اسان است کنکور برتر کنکور نیوز کنکورآسان گیلنا

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات
چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم

چگونه فیزیک کنکور را ۱۰۰ بزنیم؟ یکی از دغدغه های داوطلبان کنکوری در گروه های آزمایشی ریاضی و تجربی درس فیزیک میباشد درسی استدلالی و نیز محاسباتی که اکثر دانش آموزان از آن هراس دارند و معمولا درصد پایینی در آن کسب میکنند. اما نکاتی ساده و کاربردی وجود دارد …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش سوم ) نکات طلایی مطالعه برای کنکور – بهترین روش نشستن برای درس خواندن یکی دیگر از نکات مطالعه برای کنکور، بهترین روش نشستن برای درس خواندن می باشد. نشستن صحیح هنگام مطالعه برای همه داوطلبان به ویژه افرادی که زیاد مطالعه می …

اسلایدشو
نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم )

نکات طلایی مطالعه برای کنکور ( بخش دوم ) کیفیت هوای تنفسی: کیفیت هوای تنفسی مکان مطالعه برای کنکور، هم از نظر ایجاد نشاط و هم از لحاظ فراهم آوردن موجبات کسالت خیلی مهم است. تنفس در اتاق در بسته که هوا به قدر کافی در آنجا وجود ندارد، باعث …

تماس تلفنی